Vegyen Ön is részt purhab szigetelésre vonatkozó nyereményjátékunkban, és legyen Öné akár 1 millió forint értékű utalvány otthonának szigetelésére. Az ajánlat korlátozott ideig érvényes.

Ajánlati feltételek

  1. Töltse ki kapcsolati űrlapunkat és írja be a promóciós kódot: PURHAB1M
  2. Minden 11. ügyfelünk, aki aláírt purhabos szigetelésre vonatkozó szerződéssel rendelkezik, és már fizetett 15% előleget, kap egy max. 1 millió forint értékű utalványt, amit a szerződött munka értékére használhat fel.
  3. Amennyiben a munka értéke kevesebb mint 1 millió forint, a munka értékének megfelelő utalványt kap.
  4. Az ajánlat 2024. június 30.-ig megkötött szerződésekre érvényes.

A sorsolás menete

Az ajánlati feltételek teljesítése után a SZIGETELNIJÓ Kft. ügyfélkapcsolatokért felelős munkatársa az ügyfélszolgálati kezelő rendszerben idősorrendben rögzített minden 11. szerencsés ügyfélnek az ajánlati feltételek alapján meghatározott összegű utalványt bocsájt a rendelkezésére. A szerencsés nyerteseket az űrlapon megadott emailben értesítjük.

 

A szigetelnijo.hu csapata örömmel áll rendelkezésére tapasztalt, megbízható szakértőkkel, rendkívül kedvező áron, hogy ingatlanának szigetelése a legjobb kezekben legyen.

Nekünk az ügyfél az első

Lépjen velünk kapcsolatba

Akár ajánlatot szeretne kérni, akár több információra van szüksége, vagy kérdése van, munkatársaink örömmel állnak a rendelkezésére.